Valif Oral Jelly 20 MG

Valif Oral Jelly 20 MG

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95

zakjes Aantal Prijs per sachet

zakjes Aantal Prijs per sachet

2 14 € 20,95

5 35 € 19,95

10 70 € 18,95

25 175 € 17,95

50 350 € 16,95

+
-

Valif Oral Jelly 20 MG

Valif Oral Jelly 20mg de sterkste en krachtigste oral jelly die op de markt is met het duurzame stof vardenafil wordt gebruikt voor de behandeling van erectiele disfunctie ( impotentie ) bij mannen. Erectiele disfunctie is het onvermogen om een harde stijve penis te verkrijgen bij sexuele activiteit als gevolg van onvoldoende bloedtoevoer naar de penis.

Valif Oral Jelly 20mg helpt de bloedvaten in de penis om te ontspannen en verhoogt de bloedstroom naar de penis en en dat helpt om een goede en stevige erectie te verkrijgen. Valif Oral Jelly werkt uiteraard alleen als reactie op seksuele stimulatie . Valif Oral Jelly 20mg helpt de behandeling van erectiestoornissen bij mannen met gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoog cholesterol of hoge bloeddruk.

Valif Oral Jelly 20mg is een product vanb Ajanta Pharma ook wel bekend van de Sildenafil tablet Kamagra. Valif Oral jelly werkt op basis van de stof Vardenafil ook wel bekend van de Levitra tabletten van Bayer.

De gel vorm zorgt ervoor dat inname gemakkelijk gaat en dat de werking erg snel intreed. 1 Weekpack bevat 7 zakjes in diverse smaken.

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!